Afspraken: Annulering- en Punctualiteitsbeleid

Lees de volledige Algemene Voorwaarden hier.

Behandelingen en consulten:

Je kunt je afspraken voor de behandelingen en consulten kosteloos annuleren of verplaatsen tot 48 uur voor aanvang van de behandeling of een consult via het boekingssysteem.

Afspraken die minder dan 48 uur van tevoren worden geannuleerd of verplaatst, hebben een inhouding van 50% van de geboekte behandeling(en) of consulten;

Afspraken die binnen 24 uur worden gewijzigd, worden in rekening gebracht voor de volledige geplande diensten.

Je hebt een tolerantie van maximaal 15 minuten om te laat te komen voor je afspraak, waarbij de verloren tijd wordt afgetrokken van de duur van je behandeling of een consult. Als je meer dan 15 minuten te laat bent, wordt de afspraak geannuleerd en worden de volledige geplande diensten in rekening gebracht.

Trajecten:

Voor de trajecten; dwz. Rejuvenation Kuur en Pancha Karma Kuur worden wijzigingen binnen 7 dagen voor de startdatum volledig in rekening gebracht;
Minder dan 14 dagen van tevoren opzeggen kost 50% van de totale kosten.

Het handhaven van dit beleid is essentieel voor een vlotte werking van onze gezondheidspraktijk. We streven naar een positieve ervaring voor alle cliënten en waarderen je begrip. We nemen proactieve stappen, zoals herinneringsmails en eenvoudige online reschedule-opties, om te helpen bij het voorkomen van ongemakkelijke situaties.

Dank voor je medewerking en inzet om een soepele ervaring voor iedereen te waarborgen.