fbpx Skip to content

1 op 1 begeleiding met Ewa

Verdwaal je in allerlei theorieën over gezond leven maar in plaats van te lezen hoe het allemaal kan, wil je het zelf ervaren?  Ben jij op zoek naar een therapeut die specifiek naar jouw situatie kijkt, holistisch werkt en je 100% persoonlijke begeleiding biedt? 

Ben je klaar voor meer energie, beter in je vel zitten en een soepel lijf? 

Dan ben je op de juiste plek!  

Je kunt op dit moment op twee manieren met mij samenwerken: met een programma, dat is een voorgedefinieerd traject waarbij je alle stappen doorloopt die nodig zijn om je gezondheid te transformeren of met een pakket op maat, waarbij we specifiek voor jou bepalen wat we samen gaan doen. Dit bespreken we tijdens een eenmalig consult.  

Healing vata

innerlijke rust, emotionele stabiliteit, betere concentratie en weerstand tegen stress en vermoeidheid.

Ben je moe, maar je kan niet ontspannen hoe hard je dit ook probeert? Voel je je op het ene moment blij, opgewekt en gemotiveerd en op het andere moment zonder duidelijke reden zit je in een dip? Voel je je mentaal uitgeput en word je helemaal gek van jezelf en de fysieke klachten die steeds komen en gaan? 

Alles wat je ervaart en voelt, al deze klachten zijn een heel natuurlijk gevolg van onevenwichtigheid in je lichaam en geest. Een gevolg van wat Ayurveda “Vata uit balans” noemt. 

Vata die erg snel uit balans raakt en gezondheidsproblemen veroorzaakt maar tegelijkertijd ook snel in balans gebracht kan worden en dan emotionele stabiliteit, diepe ontspanning en een gezond lichaam brengt. 

Panchakarma thuis

Panchakarma thuis

Bewezen programma voor meer energie & Helderheid

Voel je je vaak moe en uitgeput? Kun je niet vertrouwen op je energie en is je weerstand afgelopen tijd verslechterd waardoor je vaak ziek wordt? 

Een bewezen manier voor meer energie, heldere geest en een betere weerstand die je stap voor stap met mij doorloopt is het Panchakarma thuis programma.

Dit programma is gebaseerd op een holistische geneeskunde die al 5000 jaar wordt toegepast. Het is een veilig, effectief en praktisch programma dat je met mijn hulp thuis kunt volgen.

Eenmalig consult

Ayurvedische diagnose

Heb je een specifieke vraag met betrekking tot je gezondheid maar je hebt geen idee hoe je dit aan moet pakken? Dan is eenmalig consult perfect voor je. 

Tijdens dit consult werken we aan een door jou gekozen onderwerp of het probleem. Ik maak een inschatting van je situatie en je krijgt adviezen over hoe je verder kan. Zelf, met mij of een andere therapeut. 

Dit consult duurt 60 minuten en kost €130