fbpx Skip to content

Over mij

Wat je over mij moet weten?

Ik woon niet in de Himalaya en ik ben ook niet omringt met bomen en weilanden. Ik ben geen monnik die de hele dag zit te mediteren en voor wie dagelijks gekookt wordt. Ik leef ook niet op een wolk zonder dagelijkse worstelingen.

 

Wie ben ik dan wel?

Mijn naam is Ewa Panas en ik woon in het centrum van Den Haag samen met mijn man. Ik was twintig toen ik in mijn eentje naar Nederland kwam en waar ik zonder verwachting inmiddels achttien jaar mijn leven leef. Ik hou van reizen, bergen en oorbellen maar ik heb één passie en dat is Ayurveda dat sinds tien jaar onderdeel van mijn leven is. 

 

Wie ben ik professioneel?

Ik ben een Ayurvedisch therapeut in mijn eigen bedrijf: In balans met Ayurveda. Ik help bewuste vrouwen om van hun fysieke en mentale klachten af te komen zodat ze zich goed in hun vel gaan voelen. Dit doe ik door 1-op-1 coaching (zowel online als offline). Daarnaast ben ik een docente op een HBO opleiding waar ik lessen geef in ayurvedische diagnostiek.

 

Hoe is dit gekomen?

Voordat ik een Ayurvedisch therapeut werd, heb ik mijn carrière opgebouwd in het bedrijfsleven waar ik twaalf jaar gewerkt heb in management functies. In tussentijd heb ik Ayurveda ontdekt en ben ik afgestudeerd als een Ayurvedische practitioner. 

Ik heb Ayurveda op een zodanige manier leren toepassen in mijn rommelige leven dat ik me geen zorgen over mijn gezondheid meer hoefde te maken. Ik wist namelijk precies welke actie ik moest gaan ondernemen als het even niet ging.  

Deze kennis zie ik achteraf als een zegen omdat ik mijzelf altijd staande heb kunnen houden in de hectiek van mijn werkzaamheden in het bedrijfsleven. En dit terwijl ik heel veel collega’s heb zien omvallen met burn-out klachten.  

Ik bleef mijn ayurvedische kennis in het dagelijkse leven toepassen en hoe meer “gebalanceerd” ik werd hoe meer besef ik kreeg over wat mijn werkelijke levenspad was. 

 

Wat heeft levenspad met Ayurveda te maken?

Wat heeft levenspad met Ayurveda te maken? Nou, heel veel – heb ik geleerd. Ayurveda is namelijk een wijsheid die je leert om je fysieke en mentale gezondheid zodanig goed te houden – zodat jij uiteindelijk je droom kan verwezenlijken. Mijn droom was om met vrouwen zoals jij te werken en ze leren om Ayurveda in hun leven toe te passen. 

 

Doe er je voordeel mee

Het grote voordeel van mijn achtergrond is dat ik heel goed weet hoe het dagelijks westers leven gaat. Alles moet in de hoogste versnelling waar je jezelf uiteindelijk in verliest. Ik weet hoe je Ayurveda in ons moderne leven toe kan passen zodat ook jij je minder gehaast zult voelen, minder moe en angstig, maar meer energiek, vrolijk, scherp en beter in je vel.  

 

Wat kun je van mij leren?

Wat kun je van mij leren, dat weet ik natuurlijk niet precies. Dat ligt er ook aan wat jouw doel is en wat je belemmert om dat doel te behalen. Wellicht worstel je met je fysieke of mentale gezondheid. Of allebei. Het goede nieuws is dat Ayurveda een holistische geneeskunde is die tegelijkertijd voor alle aspecten van je unieke jij zorgt. Fysieke, mentale en spirituele aspecten. 

Denk je dat ik de therapeut ben die jou kan helpen om vol van je gezondheid te gaan genieten, vul dan het contactformulier in. Ik kom dan binnen 48 uur bij je terug. Ik kijk uit naar je reactie!