fbpx Skip to content

Wil je weer sprankelen
& bruisen van de energie?

Mijn naam is Ewa - Ayurvedisch Practitioner en Vata Ambassadrice en ik help vrouwen die moe en overspannen zijn weer goed in hun vel te zitten!

Ken je dit gevoel?

Voel je alsof je onder druk staat en uit balans bent? Heb je moeite om gefocust te blijven? Voel je je onrustig en gaan je gedachten met je aan de haal? Stemmingsschommelingen drijven je tot waanzin, terwijl lichamelijke klachten zoals onverklaarbare pijnen, stress, spanning en vermoeidheid je belemmeren? 

Alles wat je ervaart en voelt, al deze klachten zijn een heel natuurlijk gevolg van onevenwichtigheid in je lichaam en geest. Een gevolg van wat Ayurveda “Vata uit balans” noemt.

Ik help je graag om je Vata in evenwicht te brengen, zodat je weer voluit kunt leven en stralen.

DIT IS HOE IK JE KAN HELPEN MET:

Innerlijke rust, betere concentratie en weerstand tegen stress en vermoeidheid in je lichaam en je hoofd.

Ben je moe, maar je kan niet ontspannen hoe hard je dit ook probeert? Voel je je op het ene moment blij, opgewekt en gemotiveerd en op het andere moment zonder duidelijke reden zit je in een dip? Voel je je mentaal uitgeput en word je helemaal gek van jezelf en de fysieke klachten die steeds komen en gaan? 

Alles wat je ervaart en voelt, al deze klachten zijn een heel natuurlijk gevolg van onevenwichtigheid in je lichaam en geest. Een gevolg van wat Ayurveda “Vata uit balans” noemt. 

Vata die erg snel uit balans raakt en gezondheidsproblemen veroorzaakt maar tegelijkertijd ook snel in balans gebracht kan worden en dan emotionele stabiliteitdiepe ontspanning en een gezond lichaam brengt. 

In dit holistische 1 op 1 programma zorgen we samen dat jij jouw gezondheid op een hoger niveau tilt. 

AYURVEDISCHE DIAGNOSE

Eenmalig consult

Heb je een specifieke vraag met betrekking tot je gezondheid maar je hebt geen idee hoe je dit aan moet pakken? Dan is eenmalig consult perfect voor je. 

Tijdens dit consult werken we aan een door jou gekozen onderwerp of het probleem. Ik maak een inschatting van je situatie en je krijgt adviezen over hoe je verder kan. Zelf, met mij of een andere therapeut. 

Dit consult duurt 60 minuten en kost €130 

Jouw therapeut, Ewa Panas

AYURVEDISCH PRACTITIONER & TEACHER & AMBASSADEUR VAN VATA DOSHA

Ik ben Ewa Panas, een gepassioneerde Ayurvedisch Practitioner (AP) en Vata Ambassadrice. Met mijn expertise en uitgebreide HBO-studies in Nederland en India help ik vrouwen die worstelen met Vata-gerelateerde klachten en hun balans willen herstellen.  

Samen werken we aan een leven vol vitaliteit.

Ontdek de kracht van Ayurveda en transformeer je leven.

Hoe anderen het werken met mij ervaren

Lees mijn laatste blog

Herfst Detox
Ontdek de Ayurvedische Herfst Detox en Reset - Beweeg moeiteloos met de seizoenen mee en herstel je emotionele welzijn.
Lees meer
Hoe voorkom je vakantiestress met Ayurveda?
Reizen, zowel korte als lange reizen, van een bezoekje aan de winkel tot fietsen naar je werk of naar de andere kant van de wereld, verstoren je zenuwstelsel in verschillende
Lees meer
Natuurlijke zonnebrand
In deze blog ontdek je hoe je veilig van de zon kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over vroegtijdige veroudering of schadelijke effecten.
Lees meer

gratis EHBO kit voor kalmte en rust in je hoofd

Kalmeer je geest en verminder onrustige gedachten

Met deze gratis EHBO kit geef ik je 3 eenvoudige en bewezen Ayurvedische methoden om direct toe te passen als je je gestresst, angstig, in de war of onrustig voelt. Hiermee balanceer je je Vata Dosha.

Zodat je je weer meer geaard, gekalmeerd en geborgen voelt.

Download je EHBO Kit hier

Vul hieronder je gegevens in: