Ontspan met Ayurveda

ONTDEK DE KUNST VAN HARMONIE EN WELZIJN MET AYURVEDA

Bij In Balans met Ayurveda bieden we een scala aan hoogwaardige behandelingen en therapieën. Deze zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van drukbezette vrouwen te voldoen die last hebben van stressklachten, zowel fysiek als mentaal. Of je nu behoefte hebt aan een korte pauze of aan een diepgaande transformatie, we hebben iets voor jou.

Behoefte aan instant ontspanning?

Verlang je naar regeneratie na een inspannende periode? Voel je de behoefte om de spanning van je lichaam af te laten glijden, je emoties tot rust te brengen of heerlijk te ontspannen voor het slapengaan? Ontdek dan deze perfecte behandelingen die speciaal voor jou zijn ontworpen, om je welverdiende moment van herstel en sereniteit te omarmen.

Abhyanga

Een full-body massage met warme olie waarmee we je hele wezen in diepe ontspanning brengen en het gevoel van balans en geborgenheid in je leven te herstellen.

Shirodhara

Een rustgevende behandeling waarbij warme olie zachtjes over het voorhoofd stroomt waarmee onrust, stress, negatieve emoties en overbodige gedachten wegvloeien.

COMBINATIE

Een unieke combinatie van de rustgevende full-body massage van Abhyanga en de kalmerende Shirodhara waarmee zowel je lichaam als geest in een diepe staat van ontspanning en vernieuwing verzinken.

Behandelingen & Pakketten

Abhyanga v.a. € 90,-

Verjongende en stressverminderende oliemassage voor je lichaam, ziel en geest.

Shirodhara v.a. € 105,-

Hoofdmassage met een stroom van warme olie waarmee onrust, stress, negatieve emoties en overbodige gedachten wegvloeien.

Nasya € 90,-

Behandeling van het hoofd en nekgebied via je neus om mentale spanning weg te krijgen.

Karnapurna € 90,-

Behandeling van het hoofd en nekgebied via je oren voor diepe kalmerende ontspanning en een moment van totale overgave en stilte.

Kati Basti € 90,-

Behandeling gericht op het verlichten van spanningen en ongemakken in het lage ruggebied.

Innerlijke Stilte € 170,-

Ideaal voor rusteloze geesten. Met gerichte behandelingen zoals Karnapurna, Nasya en de betoverende Shirodhara bieden we een unieke weg naar ultieme stilte zonder traditionele meditatie.

Rust & Herstel € 190,-

Een zorgvuldig samengestelde reis naar diepe ontspanning voor lichaam en geest, met een rustgevende Ayurvedische massage, betoverende Shirodhara, en een harmoniserend kruidenstoombad.

Koninklijke Retreat € 295,-

Geniet van onze Koninklijke Retraite: een weelderige 3 uur durende zelfzorgervaring met een rustgevende Ayurvedische massage, kalmerende Shirodhara, therapeutisch kruidenstoombad en het heilzame ritueel van Karnapurna en Nasya – een koninklijke behandeling om balans te herstellen.

Diepgaande transformatie

Bij In Balans met Ayurveda geloven we dat ware transformatie begint van binnenuit. Dat is de reden waarom we twee langdurige trajecten aanbieden voor vrouwen die op zoek zijn naar diepgaande verandering.

Rejuvenation kuur

WORSTEL JE MET BURN-OUT OF LANGDURIGE STRESS
EN BEN JE OP ZOEK NAAR HOLISTISCH HERSTEL?

Dit traject is gebaseerd op de meest effectieve Ayurvedische stressmanagement therapieën. We streven ernaar om in één samenhangend traject te zorgen voor je fysieke, mentale en spirituele welzijn. Het is ontworpen voor duurzaam herstel en veerkracht, zodat je weer vol energie kunt stralen en persoonlijke voldoening kunt vinden.

Panchakarma kuur

DE JAREN VLIEGEN VOORBIJ EN JE VOELT JE STEEDS SLECHTER…STEEDS VERMOEIDER…EN DE KLACHTEN NEMEN TOE… DIT KAN DOORBROKEN WORDEN.  

Panchakarma is de meest complexe en tegelijkertijd krachtigste ayurvedische therapie. Door je lichaam en je geest te detoxen van overbodige ballast, versterk je je mentale en fysieke fitheid. Dit om een stralende en inspirerende lichtbron te zijn in je werk en je leven.

Over ons

Hallo! Wij zijn Ewa en Jelle, de gezichten achter “In Balans met Ayurveda”. Ewa, een ervaren Ayurvedisch Practitioner ®, en Jelle, een inspirerende leider en persoonlijke ontwikkeling coach. Samen delen we een passie voor het begeleiden van jou naar balans, energie en vreugde.

Over ons

Hallo! Wij zijn Ewa en Jelle, de gezichten achter “In Balans met Ayurveda”. Ewa, een ervaren Ayurvedisch Practitioner ®, en Jelle, een inspirerende leider en persoonlijke ontwikkeling coach. Samen delen we een passie voor het begeleiden van vrouwen naar balans, energie en vreugde.

De Vastu-gecertificeerde praktijk

We geloven dat de fysieke omgeving waarin je je bevindt een diepgaand effect heeft op je fysieke, mentale en spirituele welzijn. Daarom hebben we onze praktijk ingericht volgens de principes van Vastu Shastra – een eeuwenoud Vedisch systeem voor architectuur en inrichting. Elk aspect van onze praktijk, van de schilderijen tot de keuze van kleuren en materialen, is doordacht ontworpen om bij te dragen aan de welzijnservaring van onze cliënten.