fbpx Skip to content

Ervaar de transformatie van de krachtige Panchakarma detoxkuur vanuit het comfort van je eigen huis. 

Panchakarma thuis

Bewezen en holistisch programma voor meer energie en helderheid.

Is Panchakarma detoxkuur iets voor jou?

 Voel je je vaak moe en uitgeput? Kun je niet vertrouwen op je energie? Is je weerstand afgelopen tijd verslechterd waardoor je vaak ziek wordt? 

Nu wil ik je vragen om je weer te herinneren toen je nog energiek was. Hoe veel plezier je toen had? Hoe ontspannen en uitgerust je was ondanks de hectiek van het dagelijks leven? 

Welke zorgen had je toen niet? 

Hoe voelde dit? 

En nu wil ik je vragen om na te denken hoe je leven eruit zal zien als je weer die kracht en fitheid terug zou hebben. Wat zou je allemaal doen? Hoe zou je je voelen? Wie zou hier nog meer van profiteren behalve jezelf? 

Wil je meer energie? Wil je weer goed in je vel zitten? 

Dit is precies wat je kan bereiken met Panchakarma thuis!

Door middel van een reeks van gerichte reinigingstherapieën verwijdert Panchakarma afvalstoffen die voor een gebrek aan energie, lage weerstand en een verwarde geest zorgen. 

Naast deze therapieën en een eenvoudig reinigingsdieet, maakt Panchakarma ook gebruik van luxueuze lichaamsrituelen, kruidenremedies en mindfulness-oefeningen voor zuivering en verjonging.

Geworteld in de diepe wijsheid van Ayurveda, pakt dit verfijnde en heilige proces de condities van het lichaam en de geest bij de bron aan. Door de aangeboren genezende intelligentie van het lichaam opnieuw op te wekken, biedt Panchakarma een van de belangrijkste manieren waarop we een lang en vitaal leven ondersteunen.

Na het volgen van de Panchakarma detoxkuur:

Diepe rust & ontspanning

Voel je je ontspannen en diep uitgerust.Lichaam-geest verbinding

Heb je weer een goede connectie met je lichaam en je geest opgebouwd.Betere weerstand & immuunsysteem

Is je weerstand is verbetert - van heel slecht naar heel goed - geen seizoensgriep meer!

Energie & motivatie voor twee

Heb je energie voor twee en motivatie om weer leuke (en minder leuke) dingen te doen.

Mentale helderheid & focus

Je kan weer helder nadenken

Jongere uitstraling & mooie huid

Je huid ziet er mooi uit en je ogen zijn weer aan het stralen.

Light up & the world will light up with you...

Jouw begeleidster, Ewa Panas

AYURVEDISCH PACTITIONER, DOCENT & AMBASSADRICE VAN VATA’S. 

Hallo, mijn naam is Ewa Panas. Je panchakarma ervaring thuis wordt één-op-één begeleid door mij -gediplomeerde ayurvedische practitioner. 

Ik ben hier om je te ondersteunen bij het implementeren van het traditionele en zeer effectieve ontgiftingsprogramma dat bekend staat als panchakarma. Ik zorg voor een veilige en effectieve methode die je thuis kan doen en die door talloze generaties patiënten en artsen is bewezen. Inclusief mijzelf. 

Waarom zou je mij vertrouwen in dit proces?

– Sinds 2013 onderga ik jaarlijks zelf Panchakarma en begeleid ik anderen in hun reis. Dit doe ik persoonlijk in het Ayurvedische Gezondheidscentrum Nederland en sinds 2 jaar bied ik ook online begeleiding. 

– Mijn klanten komen jaarlijks terug en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en effecten van de kuur.

Lees wat anderen vertellen over mijn begeleiding...

Anne

Tot nu toe heb ik veel Ayurvedische behandelingen ondergaan bij verschillende therapeuten, maar deze laatste ervaring met Ewa gaf me op een verfijnde manier het meest essentiële gevoel van zorg. De duidelijke instructies van Ewa, het duidelijke schema van elke fase van het proces stelden me gerust en gaven me een gevoel van veiligheid.
De communicatie met Ewa is vol inlevingsvermogen, ze kan tijdens het proces op veel verschillende situaties anticiperen en vooraf ondersteuning bieden. 

Ik kon elke vreemde of kleine vraag stellen en die werd altijd beantwoord en duidelijk uitgelegd. Ewa’s aanpak met betrokkenheid, ervaring, professionele kennis van Ayurveda en vooral haar persoonlijke charme zijn zeer waardevol tijdens de kuur. 

Deze Panchakarma detoxkuur is anders dan de meeste detoxen!

-1-

We werken holistisch  

Er zijn maar heel weinig therapieën die tegelijkertijd voor je lichaam en je mentale welzijn zorgen.  Normaal gesproken ga je met je fysieke klachten naar de huisarts en voor mentale klachten naar de psycholoog, psychiater of een coach. In Ayurveda werken we op beide niveaus tegelijk, waardoor we geest en lichaam met elkaar integreren. Holistisch dus.

-2-

We pakken de oorzaak aan

Emotionele klachten, stress, lichamelijke uitputting en pijnen zijn het gevolg van allerlei processen van je lichaam en geest die niet optimaal functioneren. Alles is namelijk met elkaar verbonden en het één leidt tot het ander. In dit programma pakken we niet alleen het probleem op, maar we werken aan jou als geheel, als persoon. We kijken niet alleen naar de symptomen, maar ook naar de oorzaak van de symptomen.

-3-

Het gaat je lukken

Het zal je lukken. Ja, je zal erin slagen om je beter in je vel te voelen. In plaats van lezen en leren, breng je de oudste kennis die bedoeld is om je energiek en gelukkig te voelen in praktijk. Genoeg met je hoofd volstoppen met theorieën. Tijd om te doen!

-4-

Ik ben er bij om je te begeleiden

Ik zal tijdens het hele programma bij je zijn. Ik zal je gids en mentor zijn. Tijdens het hele programma krijg je mijn volle aandacht, inhoudelijke kennis en mentale ondersteuning, zodat je niet het gevoel krijgt…ik moet alles zelf doen. Juist niet! Ik ben niet alleen gespecialiseerd in Ayurveda maar ik snap het ook helemaal hoe jij je voelt want ik heb zelf ook dezelfde klachten gehad en deze klachten overwonnen en daarom ben ik zo gepassioneerd over dit programma.

Echte Klanten, Met Echte Resultaten

Sarah uit Amsterdam

Al enige tijd liep ik rond met stress-gerelateerde klachten. Moe, onrustig slapen, wakker worden met een gejaagd gevoel, snel ademhalen, continu piekeren en plannen. Ik had ooit eerder een ayurvedische reiniging gedaan in een kliniek, die erg goed bevallen was, maar ook zeer prijzig was.

 Bovendien ben ik moeder van een peuter, waardoor een week er tussenuit gaan even lastig te regelen is. Ewa’s programma met online coaching sloot perfect aan bij de wensen, flexibiliteit,  budget en tijd die ik momenteel heb. 

Het heeft me ontzettend veel gebracht. 

Al binnen een paar dagen voelde ik me rustiger en beter in m’n vel en sliep ik beter. De handige schema’s, boodschappenlijst etc zorgden dat ik niet hoefde na te denken. Nieuwe ideeën, zoals freewriting, hielpen om ook mentaal te ‘detoxen’. En Ewa’s super lieve, kundige en betrokken coaching maakte dat ik nauwelijks doorhad dat het online plaatsvond, en niet in-person. 

Ik voel me een ander mens en raad iedereen dit programma aan.

Wat gaan we allemaal doen in de Panchakarma detoxkuur?

# Fase 0

Begin (5 dagen)

Panchakarma beginnen we met een grondige diagnose zodat de kuur op je klachten, behoeften en je persoon afgestemd kan worden. 

 • We stellen het kader voor de hele reinigingskuur op met een hele duidelijke tijdlijn
 • Je krijgt een nauwkeurige boodschappenlijst met alle producten die je tijdens de reinigingskuur nodig zal hebben zodat je weet welke producten voor jou geschikt zijn en welke je beter kan vermijden.
 • Ook krijg je een pakketje thuis met de belangrijkste benodigdheden voor de reinigingsfase. 
# Fase 1

Voorbereiding (5 dagen)

In deze fase bereid je je lichaam in en uitwendig voor op de belangrijkste fase van de Panchakarma – reiniging. 

 • Je begint met kleine veranderingen in je dieet door alvast een aantal producten uit je menu te schrappen. 
 • Je neemt ghee – onvervangbare drager die je helpt om de afvalstoffen uit je lichaam los te krijgen.  
 • Dit is ook het moment wanneer je kennis maakt met de ayurvedische recepten op maat met duidelijke instructies over hoe je de maaltijden voorbereidt.  
# Fase 2

Reiniging (7 dagen)

De belangrijkste fase van Panchakarma met een vast dagschema. 

 • Je begint Panchakarma met de reiniging van je lever door middel van laxerende kruiden. 
 • Hierna volgt reiniging van je darmen die bestaat uit een darmspoeling oftewel klysma’s. 
 • Ook voer je hier luxueuze lichaamsrituelen uit die je helpen aarden en je zenuwstelsel op een diep niveau herstellen en ontspannen. 
 • Je eet drie maaltijden per dag die je helpen detoxen en tegelijkertijd van energie voorzien. 
 • Ayurveda is een holistische geneeskunde, dus tijdens de Panchakarma richt je je ook op de emotionele en mentale aspecten. Het is het proces waarbij je het bewustzijn in jezelf vindt om te observeren wat er van binnen gebeurt.
# Fase 3 

Reïntegratie (4 dagen)

Een heel belangrijk onderdeel van de Panchakarma kuur – reïntegratie en regeneratie. Het is een geleidelijke terugkeer naar je standaard dagelijkse ritme en een tijd om te genieten van de resultaten die tijdens het reinigingsproces zijn verkregen.

 • Je ontdekt welke producten aan je totale welzijn bijdragen en je krijgt een voedingslijst op maat zodat je niet meer hoeft te twijfelen over wat, hoe en wanneer. 
 • Ook krijg je tips voor hoe je voor jou “niet geschikte” voeding wel geschikt kan maken.  
 • Tot slot zal ik je adviseren welke ayurvedische kruiden je kunt nemen om je gezondheid in de nabije toekomt te ondersteunen. 

Hoe weet ik dat ik er klaar voor ben?

Dit programma is perfect voor je als je...

Dit programma is niet voor je als je...

Wat kun je verwachten?

Meer Echte Klanten, Met Echte Resultaten

Andrea uit Amsterdam

We zijn diep onder de 
indruk van het effect van Panchakarma detox kuur op lijf en leden. 
Wij kwamen er heel helder en
volledig uitgerust uit, dat wil zeggen: alle moeheid van t einde van het 
jaar was helemaal weg. 
Mijn weerstand is van heel slecht, verbetert naar 
heel goed. 
Ik was bijna elke 2 weken wel een keer ziek door een virusje 
dat langskwam. Maar nu kan iedereen ziek zijn en ik blijf gewoon gezond.
 
Mijn man heeft ook echt een reset gehad. 
Hij werkt heel hard en heeft 
veel complexe en uitdagende opdrachten als advocaat. 
Hij is bijna 60. 
Maar nog nooit zo helder geweest, vol energie, vol nieuwe ideeën en vol 
goed moed om het nieuwe jaar in topconditie in te gaan.

Dit is je investering voor:

meer energie en helderheid in je geest

Panchakarma thuis

+ 6 1 op 1 sessies

+ het ultieme Panchakarma werkboek

+ toegang tot Ewa via e-mail of whats app tijdens het hele programma

+ behandeling op maat

+ professionele begeleiding

+ Prijs is inclusief BTW en gepersonaliseerde ayurvedische kruidenondersteuning t.w.v. €150. 

€795