fbpx Skip to content

Het driedimensionale programma voor je lichaam, geest en ziel om je beter in je vel te voelen.

30 dagen programma "Light Up"

Hallo Heldin! Herken je dit?

Je kan niet vertrouwen op je energie. 

Je energie schommelt en je kan er niet op vertrouwen. Op het ene moment barst je van de energie, voel je je gemotiveerd en enthousiast en op het andere moment voel je je uitgeput en moe. Je probeert alles in de ochtenduren in te plannen want je moet rekening houden met je middag energiecrisis die een onderdeel van je dagelijks leven is geworden.

Je wordt gek van stemmingswisselingen. 

Je stemming schommelt net zoals je energie. Een keer voel je je blij, opgewekt en gemotiveerd en op een ander moment zonder duidelijke reden zit je in een dip. Dit frustreert je en het laatste waar je op wacht is als je partner zegt: Doe niet zo moeilijk…

En dan komen er nog lichamelijke klachten bij.

Zodra je wakker wordt schiet de stress in je lijf. Je voelt je gespannen, je hart gaat bonken, je krijgt druk op je borst, pijn in de schouder, hoofdpijn, oorsuizen, hormonen worden helemaal ontregeld… Je vraagt je af, wat is er nou weer? Het lijkt alsof je de stress niet meer uit je lichaam weg kan krijgen en daar wil je iets aan doen. Dus ga je van alles proberen. 

Je bent moe maar je kan niet ontspannen hoe hard je dat ook probeert. 

Je weet dat je lichaam rust nodig heeft maar je geest laat dit niet toe. Je wordt overvallen door een stroom van gedachten op de meest ongeschikte momenten. Je wilt iets lezen maar je kan je niet focussen, je wilt gaan slapen, maar je blijft piekeren. Het denken put je helemaal uit.

Je voelt je eenzaam en je schaamt je.

Je voelt je anders dan anderen, je trekt je terug en je mist steun. Iemand die je niet licht opvat, maar iemand die je begrijpt en geruststelt.

Er is goed nieuws!

 Al je klachten, alles wat je voelt en meemaakt zijn een heel natuurlijk gevolg van onevenwichtigheid in je lichaam wat homeostase heet. En deze homeostase kan vrij eenvoudig weer in balans komen. En als dit gebeurd, dan is dit hoe je je kan voelen…

Stel je eens voor dat...

Dit is precies waar ik je mee help met mijn programma: Light Up!

 Het programma gebaseerd op Ayurveda – holistische en natuurlijke geneeskunde die al vijfduizend jaar wordt gebruikt en die met één klap voor lichamelijke, mentale en emotionele welzijn zorgt. Wat Ayurvedische geneeskunde uniek maakt is de individuele benadering gericht op de behoeftes van één persoon. 

Volgens Ayurveda is namelijk iedereen anders en geen enkele aanpak van de klachten hetzelfde.  

Na het volgen van dit programma:

Ewa_Panas_Inbalansmetayurvedic_ayurvedisch_therapeut_Denhaag_brandingshoot_MaxGraphy00052

Light up & the world will light up with you...

Jouw begeleidster, Ewa Panas

AYURVEDISCH THERAPEUT & DOCENT & AMBASSADEUR VAN VATA DOSHA

Hallo, mijn naam is Ewa Panas. Ayurvedische therapeut (AP) en docent. Ayurveda is mijn passie geworden vanaf het moment dat ik er voor het eerst in aanraking mee kwam in 2009. Ik wist toen dat ik hier mijn levenswerk van wilde maken.

In Den Haag heb ik een vierjarige bachelor studie afgerond tot Ayurvedisch Practitioner waar ik de traditionele concepten van Ayurveda geleerd heb.  Vervolgens heb ik deze studie aangevuld met een meer moderne aanpak en focus op Ayurvedische psychologie bij Shivani Ayurveda in India. 

Ik ben diverse keren in India geweest voor aanvullende studies.

Maar de echte reis begon toen ik Ayurveda in mijn dagelijks leven ging toepassen. Het leven in flow met de natuur. Ik ben gaan eten wat mij energie gaf in plaats van wat mij ziek maakt, ik heb mijn levensstijl aangepast en dit alles gebaseerd op wat bij mij als individu past.

Sinds ik met Ayurveda bezig ben, ben ik altijd bezig geweest met het zoeken naar de ideale oplossing voor lichamelijke uitputting die door emoties en stress ontstaat. Waar mijn klanten in een korte periode gelijk het verschil zien en merken hoe goed ze zich eigenlijk kunnen voelen.  

Het programma wat ik heb ontwikkeld is hier op het antwoord! 

Dit programma is anders dan de meeste programma's!

-1-

We werken holistisch  

Er zijn maar heel weinig therapieën die tegelijkertijd voor je lichaam en je mentale welzijn zorgen.  Normaal gesproken ga je met je fysieke klachten naar de huisarts en voor mentale klachten naar de psycholoog, psychiater of een coach. In Ayurveda werken we op beide niveaus tegelijk, waardoor we geest en lichaam met elkaar integreren. Holistisch dus.

-2-

We pakken de oorzaak aan

Emotionele klachten, stress, lichamelijke uitputting en pijnen zijn het gevolg van allerlei processen van je lichaam en geest die niet optimaal functioneren. Alles is namelijk met elkaar verbonden en het één leidt tot het ander. In dit programma pakken we niet alleen het probleem op, maar we werken aan jou als geheel, als persoon. We kijken niet alleen naar de symptomen, maar ook naar de oorzaak van de symptomen.

-3-

Het gaat je lukken

Het zal je lukken. Ja, je zal erin slagen om je beter in je vel te voelen. In plaats van lezen en leren, breng je de oudste kennis die bedoeld is om je energiek en gelukkig te voelen in praktijk. Genoeg met je hoofd volstoppen met theorieën. Tijd om te doen!

-4-

Ik ben er bij om je te begeleiden

Ik zal tijdens het hele programma bij je zijn. Ik zal je gids en mentor zijn. Tijdens het hele programma krijg je mijn volle aandacht, inhoudelijke kennis en mentale ondersteuning, zodat je niet het gevoel krijgt…ik moet alles zelf doen. Juist niet! Ik ben niet alleen gespecialiseerd in Ayurveda maar ik snap het ook helemaal hoe jij je voelt want ik heb zelf ook dezelfde klachten gehad en deze klachten overwonnen en daarom ben ik zo gepassioneerd over dit programma.

 

Echte Klanten, Met Echte Resultaten

Elze - En toen gebeurde er een wonder!

Ik kwam bij Ewa terecht omdat ik jarenlang (eigenlijk sinds ik me kan herinneren) last had van hormonale problemen en vooral pijnlijke menstruaties. Door de huisarts was ik op zich gezond verklaard maar zelf vond ik het niet normaal dat ik zo veel pijn had. En toen gebeurde er een wonder! De eerste menstruatie na de behandeling bij Ewa was pijnloos! Het is nu 4 maanden later en tot nu toe heb ik geen enkele paracetamol genomen tijdens mijn menstruatie! Ik ben enorm dankbaar dat ik de keuze gemaakt heb om bij Ewa deze behandeling te ondergaan. Haar betrokkenheid, haar grote kennis en vriendelijkheid waren heel waardevol voor mij. Zij heeft me op een hele fijne manier gemotiveerd, gesteund en begeleid tijdens het hele traject.

Wat gaan we allemaal doen?

#1

Grondige Ayurvedische diagnose

Eerst krijg je een grondige diagnose. Zodat de therapie precies op je klachten en je persoon afgestemd kan worden. 

Wat je straks hebt:

 • Aha moment. Je begrijpt eindelijk de oorzaak van je klachten.
 • Je hebt een behandelplan op maat, die bij jou als persoon en de bijbehorende klachten past.
#2

Detox van je lichaam & geest

Daarna beginnen we met de reiniging van je lichaam en geest. Ook deze stap is zeer individueel. We willen je lichaam ontdoen van afvalstoffen die de intelligentie en functie van je lichaam verstoren. Dit doen we door middel van een Ayurvedische reinigingskuur – een veilige en effectieve methode die je thuis kan doen en die door talloze generaties patiënten en artsen is bewezen. Inclusief mijzelf.

Wat je straks hebt:

 • Meer energie, vitaliteit en enthousiasme voor het leven.
 • Helderheid en rust van geest.
 • De natuurlijke balans van je lichaam is hersteld.
#3

Revitalisatie van je lichaam

Nadat je je geest en je lichaam hebt gereinigd, gaan we de kracht van je metabolisme versterken door je te vullen met alleen maar dingen die je voeden, aarden, voor meer emotionele stabiliteit zorgen en je lichamelijke klachten verhelpen.

Tijdens de derde stap ontdek je wat, hoe, wanneer en welke ayurvedische kruiden je specifiek voor je metabolische type kan gebruiken om je lichaam te versterken. Dit doen we door middel van een Ayurvedische verjongingskuur en voedingsleer. 

Wat je straks hebt:

 • Een voedingslijst op maat die je niet alleen van voeding voorziet maar ook aan je totale welzijn bijdraagt.
 • Een voorbeeld van hoe je de voedingslijst kan gebruiken om een dag menu te maken.
 • Tips hoe je voor jou moeilijk verteerbare voeding makkelijk verteerbaar kan maken.  
 • Geen twijfel meer over wat, hoe en wanneer te eten
#4

Revitalisatie van je geest

In de derde stap ontdek je welk gedrag en welke levensgewoonten je energie kosten en wat je kunt doen om je energie te sparen.

Dit doen we aan de hand van Ayurvedische psychologie. Je weet straks precies welke levensstijl goed bij je past en welk gedrag je energie opslokt.

Wat je straks hebt:

 • Je weet welk gedrag en levensgewoonten je energie kosten, zodat je je leven daarop kan aanpassen.
 • Je weet wat te doen om je energie te besparen, zodat je productiever in je dagelijks leven wordt.

Hoe weet ik dat ik er klaar voor ben?

Dit programma is perfect voor je als je...

Dit programma is niet voor je als je...

Wat kun je verwachten?

Meer Echte Klanten, Met Echte Resultaten

Anna - I feel as I am 20 years younger

I heartily recommend taking steps to rejuvenate your body and mind using this absolutely amazing tool that is the Ayurveda treatment. After coming across this treatment I can tell that the effects are unbelievable:

I feel light in my body.
I feel as I am 20 years younger.
My thoughts are clear and calm. 

I see people around in their positive vibrations. Their difficult emotions don’t bother me at all!

This is just amazing experience that I haven’t felt so much as this time!

And the most grateful thing after this process  – The feeling that time multiplies. I have time for everything, I can finish every single issue that comes to my mind. I feel that I have plenty of time. 

Together with calm mind, joyful  emotions and this beautiful state of being rich with time I am like queen of my life.

I feel so grateful that I could  follow this process with Ewa, professional Ayurveda therapist. So far, I have undergone many Ayurveda treatments with different assistants but this last experience with Ewa gave me the most essential feelings of being cared in a sofisticated way.

Ewa’s clear instructions, transparent schedule of every step in the process made me calm and gave me a sense of security. Communication with Ewa is fulfilled with empathy, she can predict many different situations during the process and give  support in advance. I could ask every strange or minor question that was always answered and clearly explained. Ewa’s attitude with engagement, professional knowledge of Ayurveda and last but not least her personal charm  represent the most anticipated qualities as a Ayurveda treatment assistant  is considered.

Ewa, you know that you are my lifelong assistant in every-year treatment adventure.

Meld je nu aan en begin met de ultieme Ayurvedische ervaring met het programma:

"Light Up" in 30 dagen

+ 6 1 op 1 sessies

+ het ultieme LightUpwerkboek

+ toegang tot Ewa via e-mail of whats app tijdens het hele programma

+ behandeling op maat

Prijs: €795

Prijs is inclusief BTW en gepersonaliseerde ayurvedische kruidenondersteuning t.w.v. €150

Wat je misschien nog zou willen weten:

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor een detox kiezen. Sommige vrouwen willen afvallen en anderen willen juist aankomen of versterken. De detox wordt dus aangepast op de individuele doelen. 

Reinigingskuur bestaat uit 3 fases:

Fase 1 

 • We beginnen met 90 min consult en uitgebreide Ayurvedische diagnose. Dit om de bron van je klachten te ontdekken zodat je weet wat voor soort reiniging het beste bij je past.
 • We stellen het kader voor de hele reiniging op en je ontdekt ook hoe je steun van familie en vrienden krijgt.

Fase 2 

 • Je krijgt een nauwkeurige boodschappenlijst met alle producten die je tijdens de reinigingskuur nodig zal hebben zodat je weet welke producten voor jou geschikt zijn en welke je beter kan vermijden.
 • Je krijgt een lijst met recepten op maat met duidelijke instructies over hoe je de maaltijden voorbereidt.
 • Je ontdekt welke kruiden het effect van de reiniging verdiepen.
 • Je ontdekt hoe je je lichaam inwendig voorbereid om van gifstoffen af te komen.
 • Je weet hoe je een eenvoudig en effectieve massage doet die je helpt om de afvalstoffen uit je lichaam af te voeren.
 • Je begint met veranderingen in je dieet. Een speciaal dieet dat je lever, de nieren en de spijsvertering activeert om ze efficiënter te laten werken.

Fase 3 

 • Je eet drie maaltijden per dag in afstemming met je metabolische type
 • Je neemt kruiden die je reiniging ondersteunen
 • Je brengt je lymfesysteem in beweging
 • Je voorziet je lichaam van zuurstof en je kalmeert je geest met behulp van eenvoudige ademhalingsoefeningen die bij jou van toepassing zijn
 • Je ontspant
 • Je neemt klysma’s in je reiniging op indien nodig

Als je lichaam het toelaat. Tijdens de detoxkuur wil je je lichaam zoveel mogelijk ontlasten en ondersteunen. Ik raad mijn klanten altijd aan om tenminste 5 dagen vrij te nemen. Bijvoorbeeld weekend + drie werkdagen. 

Laat het me je zo uitleggen.

Het spijsverteringsvuur is de kracht die je eten in voedingsstoffen omzet. In de taal van de moderne biologie zijn dat spijsverteringsenzymen en de spijsverteringsorganen die betrokken zijn bij dit transformatieproces. Het is je maag, je lever, je galblaas, je alvleesklier en je darmen. 

Ayurveda leert dat dit vuur de basis is van een goede gezondheid en dat alle ziekten beginnen met een verstoorde spijsverteringsvuur. Om een ziekteproces om te keren is het brengen van evenwicht van het spijsverteringsvuur het eerste wat we in Ayurveda doen. 

Heb je last van vermoeidheid of zit je met wat voor ziekte of klachten dan ook, dan is deze reinigingskuur het beste begin van transformatie die je aan jezelf kan geven!