fbpx Skip to content

Het driedimensionale Light Up programma voor je lichaam, ziel en geest

"Healing vata"

Voor innerlijke rust, betere concentratie en weerstand tegen stress en vermoeidheid in je lichaam en je hoofd.

Hallo Heldin! Herken je dit?

Je kan niet vertrouwen op je energie. 

Je energie schommelt en je kan er niet op vertrouwen. Op het ene moment barst je van de energie, voel je je gemotiveerd en enthousiast en op het andere moment voel je je uitgeput en moe. Je probeert alles in de ochtenduren in te plannen want je moet rekening houden met je middag energiecrisis die een onderdeel van je dagelijks leven is geworden.

Je wordt gek van stemmingswisselingen. 

Je stemming schommelt net zoals je energie. Een keer voel je je blij, opgewekt en gemotiveerd en op een ander moment zonder duidelijke reden zit je in een dip. Dit frustreert je en het laatste waar je op wacht is als je partner zegt: Doe niet zo moeilijk…

En dan komen er nog lichamelijke klachten bij.

Zodra je wakker wordt schiet de stress in je lijf. Je voelt je gespannen, je hart gaat bonken, je krijgt druk op je borst, pijn in de schouder, hoofdpijn, oorsuizen, hormonen worden helemaal ontregeld… Je vraagt je af, wat is er nou weer? Het lijkt alsof je de stress niet meer uit je lichaam weg kan krijgen en daar wil je iets aan doen. Dus ga je van alles proberen. 

Je bent moe maar je kan niet ontspannen hoe hard je dat ook probeert. 

Je weet dat je lichaam rust nodig heeft maar je geest laat dit niet toe. Je wordt overvallen door een stroom van gedachten op de meest ongeschikte momenten. Je wilt iets lezen maar je kan je niet focussen, je wilt gaan slapen, maar je blijft piekeren. Het denken put je helemaal uit.

Je voelt je eenzaam en je schaamt je.

Je voelt je anders dan anderen, je trekt je terug en je mist steun. Iemand die je niet licht opvat, maar iemand die je begrijpt en geruststelt.

Er is goed nieuws!

Alles wat je ervaart en voelt, al deze klachten zijn een heel natuurlijk gevolg van onevenwichtigheid in je lichaam en geest. Een gevolg van wat Ayurveda “Vata uit balans” noemt. 

Medisch gezien is Vata één van drie basisfuncties in ons lichaam die onder anderen het zenuw- en hormonale stelsel aansturen. 

Helaas kan Vata snel uit balans raken en zodoende gezondheidsklachten veroorzaken. Dit zijn meestal klachten die niet tastbaar zijn en moeilijk te diagnosticeren of te verklaren. Het goede nieuws is dat Vata ook snel in balans gebracht kan worden.

 

Hier heeft Ayurveda een prachtige manier voor ontwikkeld. En als dit gebeurt, als je Vata weer in balans is, dan is dit hoe je je kan voelen…

Stel je eens voor dat:

Dit is precies waar ik je mee help met mijn programma:

Ik nodig je uit voor het programma “Healing vata”. Dit is een praktisch programma van 3 tot 5 maanden, dat je zal helpen om eindelijk het evenwicht in je lichaam en geest te herstellen, zodat je klachten verdwijnen en je je weer goed kunt voelen.

Wat levert dit programma je op?

-1-

Je merkt al snel in het programma meer energie en enthousiasme voor het leven.

 

 

 

-2-

Je lichaam is diep uitgerust, de spanning is uit je lijf verdwenen. En je weet hoe je je onrustige geest kunt kalmeren. Je slaapt weer goed.

-3-

Je kunt zelf je klachten managen, doordat je een plan op maat hebt hoe jij voor je fysieke en mentale gezondheid kunt zorgen.

-4-

Je weet wat hoe en wanneer te eten, inclusief recepten en lijsten die je kunt aanpassen aan je gezin, zodat je gezond blijft, zonder dat je dit veel energie en tijd hoeft te kosten.

-5-

Je hebt je oude niet-helpende gewoontes veranderd in nieuwe gewoontes die je helpen gezond te blijven en klachten te doorbreken.

-6-

Je begrijpt hoe je in het verleden misschien onbedoeld jouw klachten hebt verergerd, waardoor je in de toekomst betere keuzes kunt maken.

Kopie van Ewa Design Templates (Posts) (829 x 1275 px)

Light up & the world will light up with you...

Wie ben ik?

AYURVEDISCH THERAPEUT & DOCENT & AMBASSADEUR VAN VATA DOSHA

Mijn naam is Ewa Panas – ik ben ayurvedisch practitioner. Ayurveda is mijn passie geworden vanaf het moment dat ik er voor het eerst in aanraking mee kwam in 2009. Ik wist toen dat ik hier mijn levenswerk van wilde maken.

 

In Den Haag heb ik een vierjarige bachelor studie afgerond tot Ayurvedisch Practitioner waar ik de traditionele concepten van Ayurveda geleerd heb.  Vervolgens heb ik deze studie aangevuld met een meer moderne aanpak en focus op Ayurvedische psychologie bij Shivani Ayurveda in India. 

India, dat mijn hart gestolen heeft, heb ik meerdere keren bezocht voor aanvullende studies.

 

Naast mijn eigen bedrijf, werk ik intensief samen met het Ayurvedische Gezondheidscentrum Nederland als Panchakarma therapeut. Panchakarma oftewel de meest krachtige detox kuur van lichaam en geest.

Waarom zou je mij vertrouwen?

Ayurvedisch gezien ben ik vata van “vlees en bloed”. Ik ben ook een vata ambassadrice. Mijn hele reis met Ayurveda, eerst als student van en daarna als therapeut, hield ik me bezig met het helen van vata in mij. En I wish, I WISH dat het mij 15 jaar geleden werd verteld wat ik nu weet. Dat er iemand zou zijn die mij zou begeleiden in het begrijpen en helpen helen van mijn vata. Want dan zou ik eerder kunnen gaan genieten van mijn persoonlijke en professionele succes.   

Verder benader ik gezondheid holistisch – ik begrijp de invloed van de geest en emoties op de fysieke klachten en vice versa en geef adviezen op maat.

 

“Healing vata” is een prachtig proces en als je voelt, als je hart je ingeeft, dat dit programma het juiste is – dan ben je van harte welkom.

 

Echte Klanten, Met Echte Resultaten

Elze - En toen gebeurde er een wonder!

Ik kwam bij Ewa terecht omdat ik jarenlang (eigenlijk sinds ik me kan herinneren) last had van hormonale problemen en vooral pijnlijke menstruaties. Door de huisarts was ik op zich gezond verklaard maar zelf vond ik het niet normaal dat ik zo veel pijn had. En toen gebeurde er een wonder! De eerste menstruatie na de behandeling bij Ewa was pijnloos! Het is nu 4 maanden later en tot nu toe heb ik geen enkele paracetamol genomen tijdens mijn menstruatie! Ik ben enorm dankbaar dat ik de keuze gemaakt heb om bij Ewa deze behandeling te ondergaan. Haar betrokkenheid, haar grote kennis en vriendelijkheid waren heel waardevol voor mij. Zij heeft me op een hele fijne manier gemotiveerd, gesteund en begeleid tijdens het hele traject.

Wat gaan we dan precies doen?

Dit programma gaat jou transformeren op gebied van lichaam, ziel en geest:

# Stap 1

Diagnose

Ten eerste gaan we een grondige fysieke en psychologische diagnose stellen. We kijken wat de oorzaak is van je “vata” klachten. Is het je levensstijl? Is het je voeding? Of misschien is de oorzaak dat emotionele pijnen die nooit geuit zijn zich nu in je lichaam uiten?

Deze diagnose is een mooie mogelijkheid om jezelf beter te leren begrijpen. Niet alleen hoe je lichaam functioneert, maar ook hoe je geest functioneert. Wat je talenten en je valkuilen zijn.

Op basis van deze diagnose stel ik een behandelplan op, waarbij de volgende aspecten op je pad zullen komen:

 

 
# Stap 2

Lichte detox

In deze fase gaan we je lichaam ontdoen van afvalstoffen die de intelligentie en functie van je lichaam verstoren. Dit doen we door middel van Ayurvedische detox kuur – een veilige en effectieve methode die je thuis kan doen en die door talloze generaties patiënten en artsen is bewezen. Inclusief mijzelf. 

Het is een bewezen methode voor meer energie en heldere geest waar ik je stap voor stap in begeleid. 

 

 
# Stap 3

Nieuwe gewoontes aanleren

Tijdens deze stap gaan we aan de slag met het helen van je lichaam, geest en ziel. Ik leer je 12 gewoontes waarmee je holistische gezondheid kan bereiken en we implementeren deze in je leven. Met respect en een open hart.   

Deze stap ziet er voor iedereen anders uit, afhankelijk van hoe je huidige gewoontes eruitzien. In de intake zullen we samen kijken wat jij al doet en wat je nog moet leren. Dit bepaalt ook de duur van het programma.

 
# Stap 4

Hoe verder…

We sluiten het programma af met een langetermijnplan. Je krijgt een “EHBO kit” van mij voor hoe je jezelf in evenwicht kan houden als je levensomstandigheden veranderen en je uitdaging bieden. 

Hoe weet ik dat ik er klaar voor ben?

Dit programma is perfect voor jou, als je...

Dit programma is niet voor jou, als je...

Wat kun je verwachten?

Meer Echte Klanten, Met Echte Resultaten

Anna - I feel as I am 20 years younger

I heartily recommend taking steps to rejuvenate your body and mind using this absolutely amazing tool that is the Ayurveda treatment. After coming across this treatment I can tell that the effects are unbelievable:

I feel light in my body.
I feel as I am 20 years younger.
My thoughts are clear and calm. 

I see people around in their positive vibrations. Their difficult emotions don’t bother me at all!

This is just amazing experience that I haven’t felt so much as this time!

And the most grateful thing after this process  – The feeling that time multiplies. I have time for everything, I can finish every single issue that comes to my mind. I feel that I have plenty of time. 

Together with calm mind, joyful  emotions and this beautiful state of being rich with time I am like queen of my life.

Dit is je investering per maand:

voor innerlijke rust, emotionele stabiliteit, betere concentratie en weerstand tegen stress en vermoeidheid

"Healing Vata"

Wekelijkse 1 op 1 sessie met mij

Ayurvedische detox kuur t.w.v. €595

Toegang tot Ewa via e-mail of What's App tijdens het hele programma

Behandeling op maat

€497 per maand

Prijs is inclusief BTW en gepersonaliseerde ayurvedische kruidenondersteuning.

Hoelang het programma duurt ziet er voor iedereen anders uit, afhankelijk van hoe je huidige gewoontes eruitzien. In de intake zullen we samen kijken wat jij al doet en wat je nog moet leren. Dit bepaalt ook de duur van het programma. Waarschijnlijk duurt het 3 a 5 maanden.

FAQ

De wereld van vandaag brengt Vata voortdurend uit balans. Het zal voor iedereen nuttig zijn om voor deze dosha te zorgen. Ayurveda leert dat maar liefst 80% van onze ziekten wordt veroorzaakt door vata uit balans. Het is dus de moeite waard om Vata in evenwicht te houden, zelfs als Pitta of Kapha in jou overheerst. Hun welzijn zal afhangen van het feit of Vata in balans is. Heb je alsnog twijfels, boek een vrijblijvend gesprek met mij dan zullen we samen kijken of dit programma is wat je nodig hebt. 

O ja zeker! Wat dacht je van een stralende huid, rustige ogen, ontspannen geest en blijdschap? Verder niet.

Ik begrijp je. Er zijn maar heel weinig therapieën die tegelijkertijd voor je lichaam en je mentale welzijn zorgen.  Normaal gesproken ga je met je fysieke klachten naar de huisarts en voor mentale klachten naar de psycholoog, psychiater of een coach. In Ayurveda werken we op beide niveaus tegelijk, waardoor we geest en lichaam met elkaar integreren. Holistisch dus.

Dit hangt er vanaf. Als je op dit moment goede begeleiding hebt en je maakt stappen wat betreft je gezondheid waar je tevreden over bent, dan zeg ik: ga hier vooral mee door. Maar als je net zoals vele van mijn klanten door de bomen het bos niet meer ziet, als je het gevoel hebt dat je nog puzzelstukjes mist, als je merkt dat de Ayurvedische adviezen je tot nu toe niet voldoende hebben opgeleverd, dan zou ik dit programma zeker overwegen. Heb je nog twijfels? Plan het gratis intakegesprek met mij en dan kijk ik samen met jou waar je nu staat en wat je kunt doen om je doelen te bereiken.  

Natuurlijk kun je mee doen aan dit programma! Mijn missie is om alle kennis voor je makkelijk verteerbaar en opneembaar te maken! Dit door ondersteuning van duidelijke uitleg, werkboeken, videos en duidelijke taal. 

Dit betekent dat we in drie fases ervoor gaan zorgen dat je lichaam en geest gereinigd wordt en dat je snel nieuwe energie krijgt. Dit doen we onder andere door anders te gaan eten, kruiden gebruiken en je lever en je darmen te reinigen. 

Als je lichaam het toelaat. Tijdens de detoxkuur wil je je lichaam zoveel mogelijk ontlasten en ondersteunen. Ik raad mijn klanten altijd aan om tenminste 5 dagen vrij te nemen. Bijvoorbeeld weekend + drie werkdagen.