fbpx

gratis EHBO kit voor kalmte en rust in je hoofd

Kalmeer je geest en verminder onrustige gedachten

Met deze gratis EHBO kit geef ik je 3 eenvoudige en bewezen Ayurvedische methoden om direct toe te passen als je je gestresst, angstig, in de war of onrustig voelt. Hiermee balanceer je je Vata Dosha.

Zodat je je weer meer geaard, gekalmeerd en geborgen voelt.

Download je EHBO Kit hier

Vul hieronder je gegevens in:

Hallo, ik ben Ewa

Als Ayurvedische Practitioner en Vata Ambassadrice help ik vrouwen die fysiek en mentaal uitgeput zijn om weer te sprankelen van energie.

Ik werk het liefst met vrouwen die er genoeg van hebben om hun hoofden vol te proppen met theoretische kennis en in plaats daarvan de principes van Ayurveda in praktijk willen brengen en zo de helende werking ervan te ervaren.

Mijn focus ligt op het afstemmen van deze oude wijsheden op de individuele behoeften van mijn klanten, zodat zij hun gezondheid en welzijn op een holistische manier kunnen verbeteren. 

Ik heb een HBO-studie Ayurveda afgerond en ben gespecialiseerd in het behandelen van Vata-klachten, zowel fysiek als mentaal. Daarnaast heb ik mijn kennis aangevuld met de oudste psychologie ter wereld: Ayurvedische psychologie. Zo kan ik mijn klanten op een dieper niveau ondersteunen en hen helpen hun balans te herstellen.

Al binnen een paar dagen voelde ik me rustiger en beter in mijn vel en ik sliep beter!


Sarah