fbpx

Wil je nu al jezelf beter voelen met Ayurveda?
Dan is deze praktische Ayurveda cursus iets voor jou!

Een praktische cursus, rijk aan tips en voorbeelden waarin ik je uitleg hoe jij sneller beter in je vel komt te zitten. 

Het is tijd om je beter in je vel te voelen

Zou het niet fijn zijn als je zou weten...

DE ultieme Ayurvedische cursus voor zelftransformatie

3

 

” Voor iemand die begint met het leren van Ayurveda is dit heel helder en een prettige manier om zo geïntroduceerd te worden in de wereld van Ayurveda. 

Ik heb al eerder een  Ayurveda cursus in India gedaan en het zou heel wat duidelijker voor me geweest zijn als ik deze cursus erbij gehad zou hebben. 

Wat ik vooral fijn vond is dat de informatie per Dosha gebundeld is. De bijgevoegde opdrachten maken het ook gelijk erg praktisch!”

Janine

Natuurgeneeskundig therapeut

Wist je dat...

Wist je dat voor jezelf goed zorgen veel meer is dan alleen goed eten.

Ayurveda is een leer die zich op alle aspecten van je leven richt. Met één klap zorgt Ayurveda voor je mentale, fysieke en spirituele welzijn. Want alles is met elkaar verbonden en Ayurveda wist dat al 5000 duizend jaar geleden. 

Het opvolgen van het juiste dieet helpt bij het verminderen van klachten als de oorzaak van je klachten ook in de consumptie van  bepaalde voeding zit. Je schrapt een aantal ingrediënten uit je menu, je voegt nieuwe ingrediënten toe en voilà – je bent vrij van je klachten. Kan dit zo makkelijk? Ja, zeker! 

Maar wat als voeding geen oorzaak van je klachten is?

Als de bron van je problemen in je overtuigingen, gedachten en emoties zit, kunnen deze niet worden opgelost door alleen een dieet te volgen. Met behulp van een dieet kun je ze een beetje kalmeren en verzwakken, maar ze kunnen niet worden genezen. 

En dit is het moment wanneer je je balans in je geest dient te herstellen. En hoe je dit doet? 

Dit ga ik je leren in de cursus Beter in je vel met Ayurveda.

“Ik heb de e-course “Beter in je vel met Ayurveda” van Ewa gelezen en gevolgd en ik heb dit met veel enthousiasme gedaan.

Het digitale werkboek heeft een mooie uitstraling en is een plezier voor het oog. De teksten zijn duidelijk geschreven. Wat mij met name opviel, is dat de stof ook toegankelijk is en is aangepast op het Westerse leven van vandaag-de-dag.

Ik was al bekend met Ayurveda maar als je dat niet bent, dan is de stof ook begrijpelijk en kun je deze snel oppikken. Nieuw voor mij waren de tips over aromatherapie en het gebruik van kleuren die passen bij mijn constitutie.

Als er ooit nog een verdiepings e-course komt houd ik me aanbevolen!”

Sandra van Beurden

"Ik ben werkcoach en een rasechte Pitta en snap inmiddels hoe ik mezelf het best in balans kan houden."

Waar gaat de cursus over?

Alles wat je nodig hebt om te starten met Ayurveda zit in deze cursus:

Wat kun je verwachten?

Hallo, ik ben Ewa

Hallo, ik ben Ewa en ik ben een Ayurvedisch therapeut en docente. 

Ik leer, coach en begeleid mijn klanten en studenten om Ayurveda in hun eigen leven toe te passen en om zich beter in hun vel te laten voelen. 

Ayurveda is onderdeel van mijn dagelijks leven en al ruim tien jaar kijk ik naar de wereld via een Ayurvedische bril. 

Ik geloof erin dat zelfkennis de eerste stap is tot genezing en zelfacceptatie. En dat gun ik iedereen. 


Veel gestelde vragen